Καλώς ήρθατε...

Το ιστολόγιο αυτό σκοπεύει να ενημερώσει τους αναγνώστες για τα βιβλία που διαθέτουμε προς πώληση. Επίσης, ελπίζουμε οτι θα αποτέλεσει μια πηγή για τις δραστηριότητες γύρω απο το παλιό βιβλίο και την βιβλιοδεσία στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο tzavella3@gmail.com, τηλεφωνικά (2103802816 και 6947549945) ή επισκεπτόμενοι το χώρο μας στη Τζαβέλλα 3, Εξάρχεια (Δείτε το χάρτη πιο κάτω). Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι 2-8 μμ τις καθημερινές.

Για να δείτε τους επικαιροποιημένους καταλόγους μας, επιλέξτε απο τη διπλανή στήλη "Κατάλογοι βιβλίων προς πώληση" τη θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει και πιέστε για να ανοίξει ο αντίστοιχος κατάλογος. Ο Κατάλογος με τις Τελευταίες Καταγραφές ΔΕΝ επικαιροποιείται.

Αν θέλετε να σας ενημερώνουμε για σημαντικές επικαιροποιήσεις σε κάποιο κατάλογο (1-3 φορές το χρόνο) στείλτε μας ένα μήνυμα αναφέροντας τον κατάλογο ή το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Αν δεν βρίσκεστε στην Αθήνα, μπορούμε να σας στείλουμε τα βιβλία που θέλετε να αγοράσετε με αντικαταβολή (ελάχιστο πρόσθετο κόστος 6 ευρώ για δέματα μέχρι 2 κιλά) με τη Γενική Ταχυδρομική.

Λ. Βουγιούκας

Πως θα μας βρείτε...

View Larger Map

Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.
Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.